Monday, December 11, 2017

Parhaat YLE Areena -vinkit kipeälle taaperolle ja äidille

Tässä on pidellyt taas vähän kaikenlaista tautia syksyllä. Eipä siinä kyllä muuta kuin että jokaisen perheenjäsenen pääthän ne meinaa poksahdella tästä kotona olosta.

Ollaan tehty palapelejä, luettu kirjoja, tyhjennetty astialaatikoita, täytetty pyykinpesukonetta, juotu leikkikahvia, sammahdettu yhdessä päikkäreille, ajettu autoilla/junilla/veneillä/lentokoneilla, leikitty, järjestelty ja oltu piilosta.

Sitten on katsottu YLE Areenaa. Molemmat taapero sekä äiti. Vuorokipeinä.

TOP 3  a la taapero

1. Isot koneet
Lyhyitä pätkiä isoista koneista, kuten traktorit, hissit, roska-autot. Heh, suht kiinnostavaa maaseudeusta vieraantuneelle aikuisellekin nähdä, miten heinäpaalit tehdään.
2. Hei Taavi
Äidin mielestä visuaalisesti kaikkein miellyttävin piirretty. Ja aina taatun lämminhenkinen ja ilahduttavasti vähemmän stereotypinen kuin useat lastenohjelmat.
3. Hyrräpäät
Opettavainen, kivasti ja selvästi lasta koukuttavasti toteutettu sarja (Teletappien tekijöiltä). Vähän miinusta hölmöistä suomennoksista.

TOP 3 a la äiti

1. Kotiin takaisin
Neljä kautta traagisia ja juonittelevia rakkauskuvioita 1950-luvun Australiasta. Ei yllä Downton Abbeyn tasolle, mutta toimii!
2. My mad fat diary
Hitsit, tää ei olekaan enää Areenassa. Mutta jos jossain törmäät, niin katso. Puhutteli ainakin 90-luvun nuorta.
3. SKAM
Jos et ole vielä ehtinyt katsoa tätä teinien (ja vähän vanhemienkin) suosikkisarjaa , niin nyt on aika! On se niin hyvä!
Ja kuvassa katsomme muuten C More Junioria, joka on meillä kuukauden kanavana. Melko sopivasti :)

No comments:

Post a Comment